Galbanum essential oil

30.00 €

Αιθέριο έλαιο γάλβανου, 5ml

Add to Wishlist

Notification:

Description

Βοτανικό όνομα: Ferula galbaniflua
Τύπος καλλιέργειας: Wild
Χώρα προέλευσης: Ιράν
Μέρος φυτού: Ρητίνη
Αρωματική νότα: Βάσης
Ιδιότητες: Με ιδιότητες παρόμοιες με αυτές του λιβανιού, το δημοφιλές στην αρωματοποιία αιθέριο έλαιο του γάλβανου έχει ένα γήινο, δυνατό άρωμα που ηρεμεί τον νου, βοηθά στην καλή αναπνοή ενώ έχει και καλλυντικές ιδιότητες καθώς ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.

  • Τα αιθέρια έλαια είναι πολύ ισχυρές συμπυκνωμένες ουσίες και στην πλειοψηφία τους δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται αδιάλυτα. Διαλύονται σε φυτικό έλαιο, οινόπνευμα, γάλα ή και κρέμα. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για τη σωστή χρήση τους.

Λεπτομέρειες προϊόντος

 1480

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Galbanum essential oil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σχετικά Προϊόντα

(Υπάρχουν ακόμα 16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία)